Naslovna Društvo Nova ograda na ulazu u Predškolsku ustanovu „Pčelica“

Nova ograda na ulazu u Predškolsku ustanovu „Pčelica“

776
0

Lokalni preduzetnici udružili su snage kako bi obezbedili bezbednost najmlađih stanovnika našeg grada.

Na ulazu u Predškolsku ustanovu „Pčelica“, postavljena je nova ograda, koja je zahvaljujući lokalnim preduzetnicima, zamenila staru i dotrajalu ogradu.

Ograda koja je stajala decenijama ispred ove obrazovne ustanove, zamenjena je bezbednijom, na inicijativu Edukativnog centra „SuperUm-019“.

“Ograda je bila stara, korodirala je, imala je i problem sa zaključavanjem, pa smo odlučili da preduzmemo konkretne korake kako bismo rešili ovaj problem i zamenili ogradu novom, projektovanom da bude izdržljiva i dugotrajna”, ističu inicijatori ove akcije.

Kroz zajedničke doprinose lokalni preduzetnici sakupili su dovoljno sredstava za izradu nove ograde koja, navode, garantuje bezbednost dece i za te poslove angažovali Preduzetničku radnju „Kazimirović“ iz Jabukovca.

U akciju su se uključili negotinski preduzetnici: “Grandeks”, “Vin”, “Zlatiborska noć”, Dom “Bakina tajna”, “Pan Trans”, Štamparija “Grafo pečat 1989”, “Maksi metali”, “ABM taxi”, “Plavo sidro”, “Belleza”, “Gips-art-dekor-by-kupus”, “Dominicano 019”, “Viva exclusive”, “FS Art-987”, “Kafanica royal”, “Lepi-202”, “Mihajlović JR”, “FS Gabi atraktiva”, “NM Beauty room”, Mesara “M.B – 999”, “Srdija”, „Sani boje“, kao i  Klanica “Mesko” iz Štubika i “Johan tours” iz Dušanovca.