Naslovna Društvo Nova akcija preventivnih pregleda u negotinskom Zdravstvenom centru

Nova akcija preventivnih pregleda u negotinskom Zdravstvenom centru

561
0

Na inicijativu Ministarstva zdravlja u nedelju 3. novembra nastavlja se akcija preventivnih lekarskih pregleda i u negotinskom Zdravstvenom centru.

Akcija preventivnih lekarskih pregleda u Zdravstvenom centru Negotin podrazumeva neurološki pregled, ultrazvuk dojke, kao i merenje krvnog pritiska i šećera u krvi i EKG.

Pregledi su besplatni za sve pacijente uključujući i one koji nemaju zdravstvenu knjižicu, s tim što će morati da ponesu sa sobom neki od identifikacionih dokumenata.

Kako saznajemo u ZC Negotin zainteresovani za ovu akciju moći će da kod specijalista neurologije dr Gordane Radmanović i dr Dragana Katalinića obave neurološke preglede, a planiran je i ultrazvuk dojke koje će raditi specijalista radiologije dr Miomir Petković i specijalisti ginekologije dr Jevrosima Puslojić i dr Boban Istatkov.

EKG pregled, merenje krvnog pritiska i merenje šećera u krvi rade internisti: dr Vidosava Paunović-Barbulović, dr Bojan Janković i dr Zoran Puslojić, specijalisti opšte medicine: dr Jasmina Živanović, doktori medicine dr Milica Puslojić-Tešić i dr Jelena Stojanović.

Pregledi se ne zakazuju, a pacijenti bi od 8 do 16 časova trebalo da dođu u Službu opšte medicine Doma zdravlja odakle će biti upućeni na dalje preglede.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.