Naslovna Kultura Događaji NG Portal predstavlja: Program Narodne biblioteke od 2. do 7. decembra

NG Portal predstavlja: Program Narodne biblioteke od 2. do 7. decembra

224
0

Narodna biblioteka “Dositej Novaković” od ponedeljka do subote organizovaće nekoliko zanimljivim sadržaja, od promocija knjiga i edukativnih radionica i tribina.

Negotinska biblioteka kulturne sadržaje ove nedelje otvara promocijom knjige Mladena Trišića „Hemijska industrija u Prahovu – juče, danas, sutra“ u kojoj su sublimirani podaci iz bogate istorije prahovske hemijske industrije kroz obilje fotografija i arhivske građe.

Promocija ove knjige zakazana je za ponedeljak, 2. decembar u 18 časova u promotivnoj sali dečjeg odeljenja biblioteke.

U utorak, 3. decembra od 12 časova u istom prostoru biće održana kreativno-edukativna radionica „Šta sve krije dečji crtež“tribina „Setimo se, (ne samo) danas“ u organizaciji OŠ “12. septembar” i dečjeg odeljenja biblioteke.

U sredu, 4. decembra u 18 časova u promotivnoj sali dečjeg odeljenja biblioteke biće odžana promocija knjiga duhovne poezije „Svetlosnik“, Gorana Paovića i „Seti me se“ Biljane Vojinović, izdanja negotinske biblioteke.

O knjigama će, pored autora, govoriti i jerej Marko Pajčin, kao i urednik izdavačkog programa biblioteke Vlasta Mladenović.

U petak 6. decembra u istom prostoru, takođe od 18 časova, dr Miša Đurković, naučnik koji se godinama bavi pitanjima porodice i bioetike predstaviće svoju knjigu „Rat za porodicu u Srbiji“.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.