Naslovna Hronika Nestao Svetislav Lazić iz Čubre

Nestao Svetislav Lazić iz Čubre

2276
0

Svetislav Lazić, star 78 godina, iz Čubre kod Negotina nestao je u nedelju, 18. avgusta. Poslednji put je viđen najverovatnije oko 16 sati i od tada mu se gubi svaki trag.


Svetislav Lazić je u trenutku nestanka imao na sebi donji deo pidžame, roze boje, ljubičastu košulju sa uzdužnim crnim prugicama, plavi prsluk i papuče na nogama. Na glavi je imao kačket plave ili maslinaste boje.

Prema priči komšija viđen je u nedelju, 18. avgusta, negde oko 14 ili 16 sati na ulici u blizini kuće. Svetislav se, inače, kreće otežano, pati od bubrežne insuficijencije i ima blagu demenciju, zbog koje na trenutku pokazuje znake senilnosti. Tih je i miran i ne pokazuje nikakve znake agresije.

Svetislav sa unukom Mirjanom; Fotografija je snimljena pre mesec dana

Njegov nestanak je prijavljen policiji, a u potragu se uključila i Detektivska agencija “GT Code”.

“Tražili smo ga na svim mestima gde smo mislili da bi mogao da bude, u vinogradima, njegovoj staroj kući, u širem reonu sela, pa čak i po bunarima i nigde ga nema. Ne možemo ni da prepostavimo gde je mogao da se uputi. Neki su ga videli na putu i to je zadnji kontakt sa njime. U potragu su uključeni i psi, koji su pronašli neki trag, ali se nisu makli dalje od tog traga”, kaže unuka Mirjana.

Porodica moli sve građane, ukoliko ga primete da odmah pozovu najbližu stanicu policije ili porodicu na telefon 060/31 79 888.