Naslovna Društvo Nestao Marko Lazić iz Negotina: Poslednji put viđen na Vidikovcu u Beogradu

Nestao Marko Lazić iz Negotina: Poslednji put viđen na Vidikovcu u Beogradu

10633
0

Marko Lazić, student informatike iz Negotina nestao je 2. marta u Beogradu. Poslednji put je viđen na Vidikovcu, gde stanuje. Porodica moli za bilo kakvu pomoć.

Policija i rodbina tragaju za mladićem Markom Lazićem (24) iz Negotina, koji je nestao u ponedeljak, 2. marta. Tog dana je izašao iz stana i nije se vratio.

Kako navodi porodica, Marko je na zadnjoj godini studija, a do diplome su mu ostala još par ispita. Sa majkom Violetom čuo se u nedelju uveče. Kako se nije javljao kasnije, pokušala je da ga dobije, ali mu je telefon bio nedostupan.

-U noći između nedelje i ponedeljka je nakratko bio dostupan. Poslala sam mu poruku i nije odgovorio. Od tada je telefon nedostupan – ističe Violeta Lazić, Markova majka.

Ovaj apsolvent Visoke poslovne škole u Beogradu u ponedeljak ujutru, ispričao je njegov stariji brat Veljko, bio je u kupatilu, a zatim izašao iz porodičnog stana na Vidikovcu. Od tada mu se gubi svaki trag.

-Uvek je zaključavao svoju sobu, pa smo obili i videli da je sa sobom poneo pasoš, zdravstvenu knjižicu, laptop. Primetili smo da nema ni istekija, ortopedskog pomagala koji je koristio zbog bolova u kičmi od dugotrajnog sedenja nad računarom. Nema ni njegovog ranca, nešto garderobe fali. To nam i daje nadu- ističe Violeta.

Markovi drugovi kažu da nisu primetili znake potištenosti ili depresije kod Marka. Ponašao se, vele, isto kao i ranije. Jeste bio pomalo nezadovoljan, ali ne u tolikoj meri da  bi se zbog toga dodatno zabrinuli. Brinuo je o svom zdravlju i zdravo se hranio.

-Naš stariji sin nam je rekao da u poslednje vreme Marko izlazi ujutru iz stana i vraća se uveče i da je mislio da je, s obzirom da je Marko radio povremeno preko zadruga, i sada angažovan. Međutim, nije bio – dodaje Violeta.

Porodica Lazić moli sve koji imaju neku informaciju o Marku da jave roditeljima na broj 069 55 70 226 ili najbližoj stanici policiji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.