Naslovna Društvo Nestali otac i  ćerka iz Zaječara

Nestali otac i  ćerka iz Zaječara

1779
0

Dragan Daničić i i njegova šestogodišnja ćerka Milica krenuli su juče oko 14 časova iz Beograda za Zaječar, ali od 17 sati Draganov telefon nije dostupan. Porodica moli za pomoć sve dobronamernike.

Milica i Dragan Daničić krenuli su iz Beograda ka Zaječaru oko 14 časova, ali nisu stigli na svoje odredište. Od 17 časova Draganov telefon je nedostupan i od tada im se gubi svaki trag.

Njihov nestanak prijavljen je juče, a policija je odmah krenula u potragu. Uključene su Policijske uprave Požarevac, Aranđelovac, Zaječar, Jagodina, Uprava kriminalističke policije.

Majka devojčice navela je da postoji mogućnost da su obilazili izletišta oko Bora i Zaječara, te da su se negde zaglavili autom ili zalutali.

Ona apeluje na sve da ukoliko poznaju nepristupačne terene u tom predelu, krene u potragu za plavo-sivim džipom marke „Hyundai“.

Utvrđeno je da su se otac i ćerka sa auto puta isključili na naplatnoj rampi Markovac, kod Velike Plane, juče popodne. Snimljeni su kod vodopada Lisine kada su svratili do jednog restorana koji nije radio.

Ukoliko neko ima bilo kakvu informaciju, može da javi bilo kojoj policijskoj stanici.