Naslovna Društvo Nestala Javorka Milosavljević iz Rečke

Nestala Javorka Milosavljević iz Rečke

2199
0

Javorka Milosavljević (74) iz Rečke nestala je 20. jula oko 10 časova. Poslednji put je viđena ispred prodavnice u ovom selu.

Javorka Milosavljević visoka je oko 167 centimetara, slabije je telesne konstitucije, pogrbljena. Ima svetlu kestenjastu kosu, oči braon boje i nosi naočare.

Poslednji put viđena je 20. jula. Reč je, inače, o dementnoj osobi koja živi sama i kojoj se dešavalo ranije da se izgubi i uz pomoć meštana vrati kući.

Očevici koji su je poslednji put videli kažu da ima povrede od pada i masnicu ispod levog oka, kao i ogrebotinu na čelu.

Nestanak Javorke Milosavljević prijavljen je Stanici policije u Negotinu. U potragu za ovom ženom uključili su se i meštani sela Rečka, kao i članovi Lovačkog udruženja “Hajduk Veljko”, podružnica Mokranje i Rečka, koji će u saradnji sa policijom osim potesa sela pretraživati i narednih dana šire područje Rečke.

Mole se građani da se za sve korisne informacije obrate pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske stanice Negotin na brojeve telefona 192 i 019/543-557.