Naslovna Društvo Nemački jezik za buduće prvake Osnovne škole „Vera Radosavljević“

Nemački jezik za buduće prvake Osnovne škole „Vera Radosavljević“

307
0

Osnovna škole „Vera Radosavljević“ od 24. februara počinje realizaciju  besplatnih časova nemačkog jezika za predškolce.

Učenje nemačkog jezika na zanimljiv način prilagođen uzrastu budućih prvaka sa ciljem upoznavanja Osnovne škole „Vera Radosavljević“ biće omogućeno predškolcima našeg grada od 24. februara.

Svakog ponedeljka od 16 sati i 30 minuta budući prvaci sticeće prva znanja nemačkog jezika koji ih, kao drugi jezik, očekuje već od petog razreda.

„Ovom akcijom  želeli smo da roditelje i decu na jedan drugačiji način upoznamo sa našom školom. Nastava je prilagođena  deci koja tek usvajaju slova i uče da čitaju. Učenjem kroz igru kod dece se podstiče kreativnost i radoznalost, a tako stiču dobru osnovu za dalje usavršavanje jezika. Želimo da predškolcima prve korake u đačko doba učinimo radosnim i bezbednim“, ističe Jasmina Luković, direktor Osnovne škole „Vera Radosavljević.

Pripremna nastava nemačkog jezika za predškolce je besplatna. Škola će prijave primati do početka realizacije nastave u svojim prostorijama.