Naslovna Sport Negotinskim stonoteniserima stigla oprema iz Beča

Negotinskim stonoteniserima stigla oprema iz Beča

716
0

Udruženje “Za Negotin” iz Beča doniralo je komplet sportsku opremu članovima Stonoteniskog kluba  “Hajduk Veljko”.

Članovi STK „Hajduk Veljko“ u novim dresovima

Predstavnici Udruženja “Za Negotin” iz Beča i Udruženja “Tri stuba” iz Novog Sada u saradnji sa GEWO sportskom opremom, predstavništvom za Srbiju u Novom Sadu doniralo je negotinskom Stonoteniskog klubu “Hajduk Veljko” komplet dresove, ali i drugu opremu namenjenu za treninge i takmičenja.

Negotinskim stonoteniserima stigli su tako i pokazivači rezultata, semafori, ringovi, mrežice, a svi članovi su dobili i nove dresove na kojima će uz klubski, biti odštampan i logo donatora, u znak zahvalnosti.

“Ova donacija našem klubu zaista mnogo znači. Radujemo se što je ova organizacija koja je u više navrata pomagala negotinskim sportskim kolektivima i udruženjima, čula za naše rezultate i uspehe i što prati trud i zalaganje ove dece koja treniraju vredno”, kaže Slobodan Miljković, trener.

STK “Hajduk Veljko” okuplja sve veći broj dece i aktivno se takmiči kako u Prvoj i Drugoj ligi, tako i na ekipnim i pojedinačnim takmičenjima mlađih kadeta, kadeta i juniora u obe konkurencije, ženskoj i muškoj postižući zapažene rezultate.

Udruženje “Za Negotin” iz Beča je ovom akcijom nastavilo svoje humanitarne aktivnosti u koje su uključeni Negotinci koji žive i rade u Beču, ali i članovi Udruženja “Tri stuba” iz Novog Sada i brojni donatori i sponzori.

Do sada su opremu donirali mlađim kategorijama Košarkaškog kluba, pionirima i kadetima FK „Hajduk Veljko“, kao  i dečjem odeljenju negotinske bolnice, uz želju da motivišu i ljude iz dijaspore u drugim državama da se isto tako organizuju i pomažu svoje zemljake u zavičaju.