Naslovna Obrazovanje Negotinski stonoteniseri se plasirali na republičko takmičenje osnovaca i srednjoškolaca

Negotinski stonoteniseri se plasirali na republičko takmičenje osnovaca i srednjoškolaca

465
0

Osnovci i srednjoškolci naše opštine nakon odličnih rezultata na danas održanom regionalnom takmičenju u stonom tenisu, nadmetaće se za neku od medalja na republičkom takmičenju.

Foto: OŠ „Vera Radosavljević“

U svim takmičarskim kategorijama negotinski osnovci i srednjoškolci postigli su najbolje rezultate danas na regionalnom takmičenju koje je održano u Osnovnoj školi „Vera Radosvaljević“  i stekli pravo da se nadmeću na republičkom takmičenju stonotenisera koje će biti održano 29. oktobra u Aleksincu.

U kategoriji osnovnih škola u ženskoj konkurenciji prvo mesto zauzela je ekipa Osnovne škole „Vera Radosavljević“ u sastavu: Mia i Neda Gerginović i Ana Jović koju trenira Jovica Stanković, nastavnik fizičkog vaspitanja.

Ekipa dečaka iz Osnovne škole „Branko Radičević“ u sastavu: Pavle Pucarević, Miša Veljković i Jovan Milošević zauzela je prvo mesto u muškoj konkurenciji u kategoriji osnovnih škola. Ekipu ove škole predvodi nastavnik fizičkog vaspitanja Miloš Petković.

U pojedinačkoj konkurenciji osnovnih škola dalji plasman nakon današnjeg osvojenog prvog mesta na takmičenju stonotenisera osvojili su: Jelena Popović, učenica Osnovne škole „Stevan Mokranjac“ iz Kobišnice koju za takmičenje priprema nastavnig fizičkog vaspitanja Dragan Nemcanović i Pavle Pucarević iz OŠ “Branko Radičević” koga trenira Miloš Petković.

I negotinske gimnazijalke, koje aktivno treniraju stoni tenis, plasirale su se za republičko takmičenje.

U ekipnom nastupu prvo mesto osvojile su: Natalija Karalić, Kristina Ojzeović i Luna Jovanović koja je bila najbolja i u pojedinačnoj konkurenciji. Ekipu negotinskih gimnazijalki predvodi nastavnik fizičkog vaspitanja Vladimir Lazić.