Naslovna Obrazovanje Negotinski stonoteniseri se plasirali na republičko takmičenje osnovaca i srednjoškolaca

Negotinski stonoteniseri se plasirali na republičko takmičenje osnovaca i srednjoškolaca

341
0

Osnovci i srednjoškolci naše opštine nakon odličnih rezultata na danas održanom regionalnom takmičenju u stonom tenisu, nadmetaće se za neku od medalja na republičkom takmičenju.

Foto: OŠ „Vera Radosavljević“

U svim takmičarskim kategorijama negotinski osnovci i srednjoškolci postigli su najbolje rezultate danas na regionalnom takmičenju koje je održano u Osnovnoj školi „Vera Radosvaljević“  i stekli pravo da se nadmeću na republičkom takmičenju stonotenisera koje će biti održano 29. oktobra u Aleksincu.

U kategoriji osnovnih škola u ženskoj konkurenciji prvo mesto zauzela je ekipa Osnovne škole „Vera Radosavljević“ u sastavu: Mia i Neda Gerginović i Ana Jović koju trenira Jovica Stanković, nastavnik fizičkog vaspitanja.

Ekipa dečaka iz Osnovne škole „Branko Radičević“ u sastavu: Pavle Pucarević, Miša Veljković i Jovan Milošević zauzela je prvo mesto u muškoj konkurenciji u kategoriji osnovnih škola. Ekipu ove škole predvodi nastavnik fizičkog vaspitanja Miloš Petković.

U pojedinačkoj konkurenciji osnovnih škola dalji plasman nakon današnjeg osvojenog prvog mesta na takmičenju stonotenisera osvojili su: Jelena Popović, učenica Osnovne škole „Stevan Mokranjac“ iz Kobišnice koju za takmičenje priprema nastavnig fizičkog vaspitanja Dragan Nemcanović i Pavle Pucarević iz OŠ “Branko Radičević” koga trenira Miloš Petković.

I negotinske gimnazijalke, koje aktivno treniraju stoni tenis, plasirale su se za republičko takmičenje.

U ekipnom nastupu prvo mesto osvojile su: Natalija Karalić, Kristina Ojzeović i Luna Jovanović koja je bila najbolja i u pojedinačnoj konkurenciji. Ekipu negotinskih gimnazijalki predvodi nastavnik fizičkog vaspitanja Vladimir Lazić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.