Naslovna Sport Negotinski stonoteniseri savladali vranjski “Top Spin”

Negotinski stonoteniseri savladali vranjski “Top Spin”

184
0

Posle prošlonedeljnog poraza na domaćem terenu od STK “Radnički” iz Pirota u četvrtom kolu Druge lige stonoteniseri “Hajduk Veljka” ugostili su još jednog favorita za prvo mesto u ligi, vranjski “Top Spin”.

Stonoteniseri „Hajduk Veljka“ i „Top Spina“ iz Vranja; Foto: Igor Gerginović

Ovog puta negotinski tim je sa Pavlom Pucarevićem delovao sasvim drugačije od prošle nedelje, kada Pavle nije nastupao zbog ekipnog prvenstva Vojvodine.

U prvom meču, Mladen Milovanović je savladao Jovana Filipovića sa 3:0, dok je Miloša Zlatanovića, istim rezultatom, porazio Petar Filipović. Pucarević je u trećem meču odličnom igrom savladao Branislava Milenkovića, najboljeg igrača iz Vranja i time nagovestio pobedu našeg tima.

Milovanović je ponovo bio siguran i sa 3:0, savladao Petra Filipovića, dok je Pucarević u zadnjem meču overio pobedu STK “Hajduk Veljko” na 4:1 pobedivši Jovana Filipovića.

“Može se reći da je rezultat iznenađenje, ali s obzirom da Mladen i Pavle u dosadašnja četiri meča nisu zabeležili nijedan poraz, pobedivši i nekoliko najjačih igrača Lige, neće začuditi da  će “Hajduk Veljko” pomrsiti kopnce mnogim favoritima za najviši plasman. U sledecćem kolu STK “Hajduk Veljko” gostuje “Topličaninu” iz Prokuplja, koji u svojim redovima ima nekoliko odličnih igrača i dugogodišnjeg najkoljeg igrača Makedonoije Kristijana Stanojkoskog”, kaže Slobodan Miljković, trener STK “Hajduk Veljko”.