Naslovna Sport Negotinski stonoteniseri rutinski do pobede nad ekipom Vlasine

Negotinski stonoteniseri rutinski do pobede nad ekipom Vlasine

298
0

Seniori Stonoteniskog kluba „Hajduk Veljko“ u 13. kolu Kvalitetne lige Regionalnog stonoteniskog saveza Niš (RSTSN) u nedelju savladali su na domaćem četvrtoplasiranu ekipu na tabeli, STK “Vlasina” sa 4:0.

Dragan Poljaković, Mladen Milovanović, Saša Janković i Petar Vidić; foto: Aleksandar Janković

I u ovom meču Negotinci su važili za favorite, s obzirom da su i u prethodnom u Vlasotincu savladali STK ”Vlasina” sa 4:0.

Gosti su, ističe trener negotinskih stonotenisera Slobodan Miljković, došli oslabljeni jer nisu očekivali pobedu, pa je i u Negotinu rezultat bio isti, 4:0.

Za negotinsku ekipu igrali su Saša Janković, Petar Vidić, Mladen Milovanović i Dragan Poljaković.

“Jedini set je izgubio Poljaković, koji je ponovo dobio priliku da zaigra i koju je iskoristio na pravi način, pobedivsi sa 3:1 svog protivnika. Ostali mečevi nisu bili interesantni jer su Sasa Janković, Petar Vidić i Mladen Milovanović lako, bez otpora savladali svoje protivnike, pa se publika bukvalno zabavljala, lišena neizvesnošću meča”, kaže Slobodan Miljković.

Narednog vikenda na duel dolaze stonoteniseri Bora, a počinje i drugi deo seniorske lige u ženskoj konkurenciji. Naše stonoteniserke će se u 9. kolu Druge lige sastati sa leskovačkom “Dubočicom”.