Naslovna Sport Negotinski rukometaši ubedljivi i u Beloj Palanci

Negotinski rukometaši ubedljivi i u Beloj Palanci

356
0

U 14. kolu Super B lige Istok – Zapad rukometaši “Hajduk Veljka” savladali su u gostima ORK Bela Palanka sa 36:28, poluvreme 19:11.

Foto: RK „Hajduk Veljko“

Negotinski rukometaši nastavili su sa serijom pobeda savladavši i u 14. kolu Super B lige Istok – Zapad rukometaše Bele Palanke i to u gostima.

Od prvih minuta utakmice do kraja meča Negotinci su diktirali tempo igre ne dozvolivši domaćinima da nijednog trenutka ne preuzmu vođstvo i neprestano uvećavajući razliku u golovima. Na kraju prvog poluvremena gosti iz Negotina vodili su sa 19:11, dok su drugo završili sa 32:28.

Za negotinski tim posebno su se istakli Miralem Bećirović i Miljan Genčić sa po pet golova, ali i Antonije Pavić, Stefan Andrijević i Miloš Matović sa po četiri.

Bećirović, koji je za “Hajduk Veljka” zaigrao tek od 8. kola, igrač sa sjajnom karijerom u zemlji i inostranstvu, reprezentativac, i u ovoj je utakmici proglašen za najboljeg.

Pred “Hajduk Veljkom” koji je na prvom mestu tabele sa 26 bodova već u narednom, 15. kolu je novi izazov, duel sa “Topličaninom” iz Prokuplja koga su u jesenjem delu prvenstva savladali u gostima  sa 26:19 (15:8).

Utakmica se igra u subotu 3. aprila u negotinskoj Hali sportova od 18 časova bez publike u skladu sa aktuelnim protivepidemijskim merama.