Naslovna Politika Lokalni izbori 2021. Negotinski PUPS zahvalio se građanima na bojkotu lokalnih izbora

Negotinski PUPS zahvalio se građanima na bojkotu lokalnih izbora

532
0

Izborni štab Partije ujedinjenih penzionera Srbije u Negotinu oglasio se saopštenjem za javnost u kojem se zahvalio građanima na bojkotu lokalnih izbora.

Građani Negotina, ističe se u saopštenju Izbornog štaba Opštinskog odbora PUPS-a u Negotinu jednodušnim bojkotom „bacili su pod noge i u đubrište istorije, sve pritiske, pretnje, iznude, lažna obećanja, socijalne pakete sa starom prehranom isteklih rokova“.

„Dokazali ste krađe, da nemate i da nikada nećete imati strah od prisustva tzv. nezavisnih posmatrača kojih nigde nije bilo, jer niko nije smeo da ih pozove i da nemate strah niti ćete ga ikada imati  od svih naloženih preporuka EU za Izbore. Bravo za bojkot! Časni ste i pošteni ljudi. Upozoravali smo svi skupa stranke na vlasti da u predizbornim, izbornim i postizbornim ,,radnjama“ ne koriste bahato, je svi to vidimo, sve državne i resurse javnih preduzeća i ustanova i da obustave niz teških krivičnih dela uperenih protiv izbornih prava građana, protiv kršenja Ustava, da prestanu sa zloupotrebom ljudskih, građanskih, manjinskih i posebno prava vlaške nacionalne manjine, a sve preko ucena, iznuda, pretnji i pritisaka“, navodi se u saopštenju Izbornog štaba OO PUPS.

U ovoj stranci još jednom su ponovili da će preduzeti sve pravne mere protiv aktera „prljavih i nečasnih radnji“ u periodu od 30. avgusta do 20. oktobra i po okončanju sudskih procesa obavestiti javnost.