Naslovna Sport Negotinski odbojkaši i odbojkašice spremni za nove izazove

Negotinski odbojkaši i odbojkašice spremni za nove izazove

248
0

Sve takmičarske selekcije Odbojkaškog kluba „Hajduk Veljko“ spremno su dočekale novu sezonu. Odbojkaši su dobili pojačanje, a prvotimke novog trenera.

Negotinski odbojkaši, članovi Druge lige Istok, pod vođstvom Milana Vasića, ovog vikenda će gostovati prvom timu Knjaževca. Utakmica u koje uprava Odbojkaškog kluba „Hajduk Veljko“ polaže velike nade igraće se u nedelju, 17. oktobra od 18 sati. Uprava je dovela novog tehničara, Kristijana Miladinova iz Zaječara, čime je, u neku ruku i obelodanila namere da u narednoj sezoni zaigra u Prvoj B ligi.

Sa druge strane, naš drugi tim u muškoj selekciji, nastavlja takmičenje u Regionalnoj ligi. Izabranici Marka Bulatovića narednog vikenda dočekaće na svom terenu aleksinački „PIN“. U muškoj konkurenciji takmičiće se i juniori OK „Hajduk Veljko“ koji aktivno igraju Juniorsku ligu.

Prvotimke su dobile novog trenera, Nenada Gaju Trandafirovića koji je konsolidovao ekipu sa namerom da devojke postignu što bolji plasman u Regionalnoj ligi Timok. Naše odbojkašice će, voljom žreba, prvo kolo, narednog vikenda, biti slobodne.

Škola odbojke OK „Hajduk Veljko“

Najmlađe odbojkašice, selekcija 2006. i mlađe Zvezdana Trailovića su već počele sezonu, za koju su se ovog leta aktivno pripremale i na odbojkaškom kampu u Donjem Milanovcu.

Iako su u prvom kolu Kadetske lige izgubile od OK Zaječar sa 3:0, devojčice su spremne da u subotu, 16. oktobra u Boru pokažu šta znaju protiv domaćina, OK „Volejbor“.

Škola odbojke nastavlja sa redovnim treninzima, što kondicionim, što treninzima snage i spretnosti.

U Odbojkaškom klubu „Hajduk Veljko“ ističu da je u toku upis za Školu odbojke za mlađe kategorije u muškoj konkurenciji, koja će već kroz godinu, dve biti i regrutni centar za starije selekcije.