Naslovna Sport Negotinski Novogodišnji turnir u malom fudbalu: Danas finale

Negotinski Novogodišnji turnir u malom fudbalu: Danas finale

439
0

U negotinskoj Hali sportova danas se igraju finalni mečevi Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu u organizaciji Sportskog saveza opštine Negotin.

Detalj sa polufinalnih utakmica; Foto: Dragan Trikić Bale

Nakon jučerašnjih polufinalnih mečeva jasno su se izdvojili favoriti za titulu najboljih ekipa ovogodišnjeg Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu.

U kategoriji mlađih pionira Kozmetički salon Emili pobedio je Musketare sa 2:0, a OFK Boban I Hajduke sa 1:0.  Danas u 17 časova Musketari i Hajduci će igrati meč za treće mesto, a 40 minuta kasnije igraće se finale između Kozmetičkog salona Emili i OFK Boban I.

U kategoriji pionira Auto škola Junior pobedila je Piceriju Julija Belisima sa 3:0, a DOO Aleksov komerc-Tehnički pregled Mitke nakon izvođenja penala ekipu Sani sa 3:1. Utakmica za treće mesto igra se u 18.20, a za prvo u 19 časova.

DiskonT je slavio protiv Košarkaša sa 3:1, a Extra Deki nakon izvođenja penala sa 2:0 protiv Igraonice Kulijana. Kadeti meč za treće mesto igraju od 19.40, a za prvo od 20 sati i 20 minuta.

U finale kod seniora ide ekipa AS Kraguljac-Pan Trans koja je sinoć pobedila Gril Veterane sa 3:1, kao i ekipa Lepi 202-Stolarija Mašić koja je nakon izvođenja penala savladala Agromehaniku sa 2:1. Utakmica za treće mesto zakazana je za 21 čas, a za prvo u 21 čas i 40 minuta.