Naslovna Društvo Negotinski Moto klub “Lobanje” ugostio bajkere iz cele Srbije

Negotinski Moto klub “Lobanje” ugostio bajkere iz cele Srbije

1538
0

I negotinski Moto klub “Lobanje” učestvovao je proteklih dana u mini reliju koji je inicirao Dragan Milutinović Beli iz MK “Kolubajkeri” na ruti od Smedereva do Rudovaca.

Moto klub „Lobanje“ iz Negotina ugostio je kolege iz cele Srbije na petodnevnoj moto turi koju je organizovao MK „Kolubajkeri“.

“Svake godine vozimo relije, ali kako nas je ove godine omela pandemija virusa korona odlučili smo se za mini reli. Pozvao sam predsednike više klubova i napravili smo turu od Smedereva do mojih Rudovaca”, kaže Dragan Milutinović Beli iz MK “Kolubajkeri” Rudovci.

Bajkeri su se iz Smedereva uputili u Golubac, pa u Kladovo i Negotin gde su na Kusjaku napravili pauzu družeći se sa kolegama iz Moto kluba “Lobanje”, koji iako postoji tek godinu dana, sudeći po članovima i njihovim kilometrima, ima veliko iskustvo.

“Očekujemo da uskoro budemo primljeni kao punopravni članovi u Moto asocijaciju Srbije. Za sada nemamo svoje klupske prostorije, ali probaćemo i da u saradnji sa lokalnom samoupravom rešimo ovo pitanje. Planova ima mnogo i naš klub će se truditi da u skladu sa aktuelnim merama prevencije protiv širenja virusa korona deluje. Ovaj mini reli realizujemo sa svojim prijateljima, bajkerima iz brojnih moto klubova i zadovoljni smo njegovom realizacijom”, kaže Ivica Stingić, predsednik i osnivač MK “Lobanje”.

Nakon Negotina, Prahova i Kusjaka usledila je vožnja atraktivnim predelima Zaječara, Knjaževca, pa preko Tresibabe do Niša odakle je tridesetak bajkera iz cele Srbije nastavilo put ka Vlasinskom jezeru, zatim Sokobanji, gde su ih, takođe, sačekale i ugostile kolege.

Dalje su ih drumovi vodili ka Ražnju, Ćićevcu, Brusu i Kopaoniku, pa ka Goču, Vrnjačkoj banji, Trsteniku, Kruševcu i Čačku do Ravne Gore i Mionice. Krajnje odredište su bili Rudovci, gradsko naselje u Lazarevcu, mesto u kojem aktivno deluje MK „Kolubajkeri“, inicijator ovog mini relija, u kojem su učestvovali i negotinski bajkeri.

Utisaka je, vele, puno, pa nema sumnje da će uskoro ponoviti putovanje na nekom od brojnih relija širom Srbije.