Naslovna Sport Negotinski košarkaški klub na pobedničkom koloseku

Negotinski košarkaški klub na pobedničkom koloseku

489
0

Vikend za nama bio je uspešan za većinu selekcija Košarkaškog kluba “Hajduk Veljko”.

KK „Hajduk Veljko“

Seniori “Hajduk Veljka” u 18. kolu Druge srpske lige savladali su na domaćem terenu u komšijskom derbiju ekipu borskog “Zicera” sa 72:64, po četvrtinama (18:15, 17:16,19:17, 18:16).

Najefikasniji u redovima “Hajduka” bili su najiskusniji igrači, Zoran Milovanović sa 25 poena i kapiten Saša Videnović sa 20, dok se na njihovu košgetersku partiju uspešno nadovezao David Marinović sa 15 skokova i 10 poena.

Narednog vikenda naš prvi tim gostupe u Vlasotincu.

Juniorke KK „Hajduk Veljko“ sa trenerom Dušanom Mandićem

Ovog vikenda bile su uspešne i mlađe kategorije. Juniorke su zabeležile vrednu pobedu na gostovanju u Nišu protiv ekipe “Studenta” 72:74, po četvrtinama (12:14, 19:25, 19:17, 22:18).

Kod podmlađenih “Hajdučica” istakle su se Milena Trailović sa 24 poena, Kristina Đurđić sa 20 i Teodora Trkulja sa 16 poena.

KK“Hajduk Veljko“, Selekcija pionira

Selekcije pionira i mlađih pionira KK “Hajduk Veljko” pobede su nad ekipom “Mladosti” zabeležile, nažalost, službenim rezultatom 20:0, a mlađe pionirke su ovo kolo bile slobodne.

KK „Hajduk Veljko“, Selekcija mlađih pionira sa trenerom Željkom Sulićem

Na polovini svog takmičenja, pioniri u okviru Play off-a Regionalne lige nalaze se na prvom mestu bez poraza ispred niških ekipa “Trijumf”, “Konstantin”, “Junior”, komšijske ekipe “Mladost” i Sokobanje.

Mlađi pioniri, takođe, u okviru Play off-a Regionalne lige, posle lošeg starta nalaze se na začelju ove grupe.

KK „Hajduk Veljko“, Selekcija mlađih pionirki

Narednog vikenda mlađe pionirke u okviru Kvalitetne lige gostuju “Aktavisu” u Leskovcu, juniorke su slobodne, dok će pioniri i mlađi pioniri ugostiti ekipe KK “Konstantin”, odnosno KK Niš.