Naslovna Sport Negotinski košarkaši na gostovanju ovog vikenda

Negotinski košarkaši na gostovanju ovog vikenda

215
0

Pionirke “Hajduk Veljka” ovog vikenda gostuju košarkašicama “Rtnja” iz Boljevca”, seniorke putuju u Smederevsku Palanku, pioniri igraju sa Zaječarcima, a seniori sa ekipom borskog “Zicera”.

Pionirke “Hajduk Veljka“ u četvrtom kolu Kvalitetne lige južne i istočne Srbije, u ponedeljak, 26.februara sastaće se u Boljevcu sa ekipom „Rtnja“.

Negotinske košarkašice, iako spremne da prošlog petka odigraju meč, u trećem utakmicu protiv „Aktavis akademije”  iz Leskovca dobile su službenim rezultatom od 20:0, jer su Leskovčanke predale utakmicu.

Negotinske pionirke su, inače, u kolu pre ovog, na gostovanju u Pirotu, slavile protiv “Gimnazijalca” sa 73:78 uz 45 poena fenomenalne Milene Trailović.

U 16.kolu Druge lige Jug, grupa B, seniorke „Hajduk Veljka“ u nedelju, 25.februara, putuju u Smederevsku Palanku gde će se sastati sa ekipom „Palanka 2012“.

Trenutno sa 20 bodova negotinske košarkašice zauzimaju šesto mesto na tabeli, ispred leskovačke “Actavis academy” koje imaju poen manje.

Pioniri „Hajduk Veljka“ u prvom kolu plej-ofa Regionalne lige dočekaće u subotu, 24.februara od 12 sati u Hali sportova ekipu zaječarskog „Timoka“.

Seniori, koji su u prošlom kolu poraženi u Zaječaru od ekipe “Mladost” sa 85:63, imali su pauzu zbog finala muškog kupa.

U 13.kolu Druge regionalne lige Istok sastaće se sa ekipom borskog “Zicera”.

Utakmica se igra u nedelju, 25.februara u Hali sportova sa početkom u 16 sati.

Negotinski košarkaši trenutno su trećeplasirani sa 20 bodova, iza niške ekipe “Fer play” i leskovačke „Aktavis akademije” , koje imaju 24, odnosno 23 poena.