Naslovna Društvo COVID-19 Negotinski komunalci redovni i u vanrednom stanju

Negotinski komunalci redovni i u vanrednom stanju

596
0

JKP „Badnjevo“ je organizovalo rad za vreme trajanja vanrednog stanja u skladu sa zaključcima i preporukama republičke vlade i Opštinskog štaba za vanredne situacije.

Šalteri naplatne službe rade od 7 do 13 sati radnim danima, a subotom u skladu sa odlukama o zabrani kretanja.

Ulazak u šalter salu omogućen je samo za po dve stranke istovremeno, uz poštovanje međusobnog rastojanja od jednog metra. U šalter sali se, navode u ovom preduzeću, vrši pojačano održavanje higijene propisano postupanjem u vanrednim situacijama.

Do daljeg se, međutim, neće vršiti očitavanje vodomera. Građani koji su u mogućnosti mogu da sami očitaju vodomere i očitano stanje jave na 0800-019-013 za pozive sa fiksnih mreža svih operatera u vremenu od 8 do 12 sati radnim danima.

Ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Badnjevo“ angažovane su i na dezinfekciji javnih površina, kao i prostora oko ustanova iz sistema socijalne zaštite, ali i na redovnim poslovima.

Ovih dana nastavljeni su poslovi na orezivanju krošnji, a svakodnevno se, po ustaljenom rasporedu, iznosi smeće. U centru grada zasađeno je cveće, a počelo je i redovno košenje trave.