Naslovna Sport Negotinski KK “Hajduk Veljko” nagradio najbolje

Negotinski KK “Hajduk Veljko” nagradio najbolje

1138
0

Već po tradiciji, kao i ranijih godina, Košarkaški klub “Hajduk Veljko” pred Vidovdan pravi letnju pauzu i nagrađuje najbolje u protekloj sezoni.

Nevena Jaćimović i Lazar Zečević

Želeći da u susret Vidovdanu i tradicionalnoj dodeli knjižica nagradi svoje najuspešnije članove, Košarkaški klub “Hajduk Veljko” i ovoga puta darivao je najbolje devojčice i dečake koji su svojim radom tokom čitave sezone i godine bili primer drugima.

To se, naravno, odnosi kako na treninge i tamičenja, već i na uspeh u školi, budući da u ovom klubu smatraju da je dobar sportista i dobar đak.

Mihajlo Trujkić i Amelia Nedeljković

U Školici košarke najviše su, kažu u klubu, napredovali Nevena Jaćimović i Lazar Zečević.

U kategoriji mlađih pionira, rođenih 2008. i 2009. klub je nagradio Ameliju Nedeljković i Mihajla Trujkića.

Mateja Pavlović, Petra Mihailović i Vladan Stojanović.

U selekciji 2006/2007. nagrađeno je troje košarkaša: Petra Mihailović, Mateja Pavlović i Vladan Stojanović.

Košarkaški klub “Hajduk Veljko” je poklone uručio u kategoriji kadeta, selekcija 2004/2005, Kristini Pavlović i Aleksi Tomiću.

Aleksa Tomić i Kristina Pavlović

“Svoj ostaloj deci želimo da se ugledaju na pomenute, da letnju pauzu iskoriste za ispravljanje nedostataka u igri i u novoj sezoni budu konkurenti i možda neko od njih bude najbolji sledeći put. Takođe savetujemo i da pročitaju nekoliko dobrih knjiga i rade na svojoj edukaciji jer samo je pametan košarkaš i dobar košarkaš”, kaže trener KK “Hajduk Veljko”, Dušan Mandić.

Ovom aktivnošću, negotinski trofejni košarkaški klub i zvanično otvara letnju pauzu. Prozivka za novu sezonu zakazana je za 20. avgust od 11:30 sati u dvorištu Pedagoške akademije kada se okupljaju sve selekcije kluba.