Naslovna Obrazovanje Negotinski gimnazijalci šampioni Borskog okruga u futsalu

Negotinski gimnazijalci šampioni Borskog okruga u futsalu

432
0

Ekipa Negotinske gimnazije na okružnom takmičenju u futsalu, koje je u utorak održano u Majdanpeku, osvojila je prvo mesto i priliku da se takmiči na Međuokružnom takmičenju.

Foto: Školski sport Majdanpek

Muška futsal selekcija Negotinske gimnazije, koja je nastupala u sastavu: Dejvid Jovanović, Dušan Milutinović, Teodor Stojanović, Vladimir Milutinović, Viktor Stanković, Uroš Stošić, Filip Đurić i Stefan Tadić nakon više od decenije pobednik je okružnog prvenstva učenika u futsalu koje Savez za školski sport Srbije u saradnji sa Fudbalskim savezom Srije organizuje u okviru Školskih sportskih takmičenja.

Negotinci su uspešno startovali na okružnom takmičenju i u polufinalu u duelu sa ekipom majdanpečke gimnazije golom Uroša Stošića pobedili sa 1:0.

Protivnik našoj ekipi u finalu bila je futsal selekcija Srednje škole Kladovo koju je ekipa Negotinske gimnazije pobedila sa 2:0. Strelac oba gola za našu ekipu bio je Stefan Tadić.

Vladimir Lazić, trener naše ekipe i profesor fizičke kulture u Negotinskoj gimnaziji ne krije zadovoljstvo postignutim uspehom ističući da je ovo takmičenje odlično organizovano, a da su sve ekipe bile na visini zadatka.

Negotinska gimnazija se osvajanjem prvog mesta plasirala za međuokružno takmičenje, koje bi, prema rasporedu, trebalo da bude održano u 21. aprila u Negotinu.