Naslovna Sport Negotinski fudbaleri bez bodova u prvoj utakmici Srpske lige Istok i Zone

Negotinski fudbaleri bez bodova u prvoj utakmici Srpske lige Istok i Zone

245
0

Fudbaleri „Dunava“ poraženi su na domaćem terenu sa 1:0 od ekipe „Jagodina Tabane“. I „Hajduk Veljko“ bez bodova na gostovanju u Bogovini.

Ovog vikenda na teren su izašli fudbaleri srpskih i zonskih liga. U prvom kolu Srpske lige Istok, prahovski „Dunav“ na svom terenu dočekao je ekipu „Jagodina Tabane“, ali su gosti bili uspešniji i slavili sa 1:0.

I ekipa boljevačkog „Rtnja“ poražena je u prvom kolu na gostovanju u Mrštanu kod Leskovca od fudbalera „Morave Oriona“. „Dunav“ i „Rtanj“ su i jedini predstavnici timočkog regiona u Srpskoj ligi.

U narednom kolu fudbaleri „Dunava“ putuju 26. avgusta za Varvarin gde se sastaju sa ekipom „Temnić 1924“, dok „Rtanj“ igra na svom terenu, dan ranije protiv pirotskog „Radničkog“.

I negotinski „Hajduk Veljko“ ostao je bez bodova u prvoj utakmici Zone Istok, jer su ih u prvom kolu sa 1:0 savladali fudbaleri „BSK“ iz Bogovine.

FK „Đerdap“ iz Kladova u duelu sa Malošištem slavio je sa 3:0, zaječarski „Timok 1919“ sa 5:0 je savladao „Naša krila 1936“ iz Belotinca, kao i „Kablovi“ u duelu sa aleksinačkim „Rudar Alposom“.

Majdanpek je na gostovanju u Subotincu izgubio od „Moravice“ sa 7:0, borska „Slatina“ na svom terenu od knjaževačkog „Timočanina“ sa 1:2, a kladovski „Brodoremont“  izgubio je sa 2:0 od ekipe Orljana, koja je bila domaćin duela.

U narednom kolu negotinski „Hajduk Veljko“  u nedelju, 26. avgusta putuje u Majdanpek, a utakmica se igra od 16 sati i 30 minuta.

Istog dana odigraće se i susreti: Timočanin – Kablovi, Malošište – Timok 1919 i Moravica – Đerdap, dok u subotu 25. avgusta „Brodoremont“ na svom terenu dočekuje ekipu „BSK“ iz Bogovine, a Slatina putuje u Svrljig.