Naslovna Društvo Negotinski Crveni krst organizovao još jednu akciju dobrovoljnog davanja krvi

Negotinski Crveni krst organizovao još jednu akciju dobrovoljnog davanja krvi

421
0

U saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša negotinski Crveni krst organizovao je nedavno akciju dobrovoljnog davanja krvi u kompaniji “Eliksir” Prahovo.

Foto: Crveni krst Negotin

Akciji dobrovoljnog davanja krvi u “Eliksiru” odazvalo se 65 dobrovoljnih davalaca, od kojih 14 prvi put. Prikupljene su 63 jedinice krvi.

“Imajući u vidu aktuelnu i nepovoljnu epidemiološku situaciju, ovo je i više nego odlična akcija. Neizmerno hvala svim humanistima koji su se odazvali našoj akciji, “Eliksiru” Prahovo koji uvek ima razumevanje za organizaciju akcija  i sjajni su domaćini, Mileti Markoviću, sekretaru podružnice Crvenog krsta u ovom kolektivu i sjajnom promoteru koji svojim primerom motiviše kolege da budu dobrovoljni davaoci, ekipi niškog Zavoda i naravno našim dragim volonterima koji su uvek tu da nam pomognu”, kaže Ljuba Marinković, sekretar Crvenog krsta Negotinu.

Naredna i poslednja ovogodišnja akcija zakazana je za 30. decembar a biće održana u prostorijama Umetničke škole “Stevan Mokranjac” od 9 do 15 časova.