Naslovna Ekonomija Negotinske trgovine dostupne kupcima i u vaskršnjim danima

Negotinske trgovine dostupne kupcima i u vaskršnjim danima

1230
0

Maloprodajni objekti u Negotinu u susret velikom hrišćanskom prazniku Uskrsu ponudili su kupcima širok asortiman proizvoda. Trgovine će tokom praznika raditi, neke uobičajeno, a neke skraćenim radnim vremenom.

Svi maloprodajni objekti trgovinske kuće „Aleksandrović“ u Jabukovcu, Bukovču, Samarinovcu, Štubiku i Radujevcu, kao i Super marketi u Negotinu, Boru i Kladovu radiće po uobičajenom radnom vremenu u prazničnim vaskršnjim danima.

Skraćeno radno vreme biće u nedelju 2. maja, na sam dan Vaskrsa i to do 14 sati, a celodnevno će dežurati market „Aleksandrović“ u ulici Stefanije Mihajlović broj 7 u Negotinu.

Prodavnica „Radost“ za svoje kupce biće otvorena svakoga dana po redovnom radnom vremenu. U subotu i u ponedeljak 3. maja „Radost“ radi od 7 do 14 sati, sem u nedelju, 2. maja kada neće biti otvorena.

Marketi kompanije „Tekijanka“ i Diskont T na Radujevačkom putu u subotu 1. maja rade do 18 časova. Vaskrs je u nedelju 2. maja neradan dan, dok u ponedeljak 3. maja „Tekijankine“ prodavnice rade od 7 do 14 časova.

„Bucino dućanče“ će takođe raditi po već utvrđenom radnom vremenu i tokom praznika sa dostavom od 6 do 24 časa. Prodavnice u ulicama JNA radiće od 6 do 22 časa, a nakon toga vršiće dostavu do ponoći.

„IDEA“ marketi će u dane praznika raditi uobičajeno. Na Veliki petak radno vreme je do 18 časova, a nedelja, na dan Vaskrsa koja će za zaposlene u ovoj trgovinskoj kući biti neradna.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.