Naslovna Ekonomija Negotinske trgovine dostupne kupcima i u vaskršnjim danima

Negotinske trgovine dostupne kupcima i u vaskršnjim danima

1276
0

Maloprodajni objekti u Negotinu u susret velikom hrišćanskom prazniku Uskrsu ponudili su kupcima širok asortiman proizvoda. Trgovine će tokom praznika raditi, neke uobičajeno, a neke skraćenim radnim vremenom.

Svi maloprodajni objekti trgovinske kuće „Aleksandrović“ u Jabukovcu, Bukovču, Samarinovcu, Štubiku i Radujevcu, kao i Super marketi u Negotinu, Boru i Kladovu radiće po uobičajenom radnom vremenu u prazničnim vaskršnjim danima.

Skraćeno radno vreme biće u nedelju 2. maja, na sam dan Vaskrsa i to do 14 sati, a celodnevno će dežurati market „Aleksandrović“ u ulici Stefanije Mihajlović broj 7 u Negotinu.

Prodavnica „Radost“ za svoje kupce biće otvorena svakoga dana po redovnom radnom vremenu. U subotu i u ponedeljak 3. maja „Radost“ radi od 7 do 14 sati, sem u nedelju, 2. maja kada neće biti otvorena.

Marketi kompanije „Tekijanka“ i Diskont T na Radujevačkom putu u subotu 1. maja rade do 18 časova. Vaskrs je u nedelju 2. maja neradan dan, dok u ponedeljak 3. maja „Tekijankine“ prodavnice rade od 7 do 14 časova.

„Bucino dućanče“ će takođe raditi po već utvrđenom radnom vremenu i tokom praznika sa dostavom od 6 do 24 časa. Prodavnice u ulicama JNA radiće od 6 do 22 časa, a nakon toga vršiće dostavu do ponoći.

„IDEA“ marketi će u dane praznika raditi uobičajeno. Na Veliki petak radno vreme je do 18 časova, a nedelja, na dan Vaskrsa koja će za zaposlene u ovoj trgovinskoj kući biti neradna.