Naslovna Sport Negotinske stonoteniserke zabeležile dve važne pobede u ligi

Negotinske stonoteniserke zabeležile dve važne pobede u ligi

786
0

I ovog vikenda negotinski stonoteniseri nastavili su svoja ligaška takmičenja.

Ženska seniorska ekipa STK „Hajduk Veljko“ sa trenerom Slobodanom Miljkovićem; Foto: Lozica Popović

Ženska seniorska ekipa STK “Hajduk Veljko”, koja se takmiči u Drugoj ligi Srbije, nastavila je prvenstvo odigravanjem zadnja dva meča iz jesenjeg dela šampionata.

Kristina Gavrić, Luna Jovanović i Natalija Popović u prvom meču susrele su se u Čačku sa domaćinom, ekipom Stonoteniskog kluba “Borac” i ubedljivom i sjajnom igrom uspele da meč završe sa 4:0, prepustivši protivnicama svega četiri seta.

U drugom meču negotinske stonoteniserke su porazile ekipu STK “Lužnica” iz Babušnice sa 4:0, ne propustivši ni jedan poen.

“Time su naše stonoteniserke praktično osigurale prvo mesto bez obzira na drugi deo sezone, jer je teško poverovati da ce Čačanke i igračice “Lužnice” moći da se revanširaju istim rezultatom”, kaže trener STK “Hajduk Veljko”, Slobodan Miljković.

Sa druge strane negotinski seniori nisu uspeli da u 12. kolu, prvom prolećnom, savladaju ekipu STK Palilula, koja će najverovatnije završiti  sezonu na prvom mestu.

“Bolju igru jedino je prikazao Mladen Milovanović ali to nije bilo dovoljno da se  učini nešto ozbiljnije”, dodaje Miljković.