Naslovna Sport Negotinske stonoteniserke poražene, seniori zabeležili još jednu pobedu

Negotinske stonoteniserke poražene, seniori zabeležili još jednu pobedu

175
0

Seniorke i seniori STK „Hajduk Veljko“ odigrali su tokom minulog vikenda dva kola u okviru svojih liga.

Seniorska ženska selekcija STK „Hajduk Veljko“ poražena je u Malom Iđošu od lidera na tabeli Prve lige Srbije, ekipe STK „Dombos“ sa 4:0. U nedelju su negotinske stonoteniserke dočekale ekipu „Čarnojevića“, jedinu koju su savladale u prvom delu prvenstva, ali, iako domaćini, nisu uspele da ponove uspeh.

Jelena Popović i Luna Jovanović zabeležile su po jednu pobedu, ali je zbog obaveza na fakultetu i odlaska u Niš, Kristina Gavrić predala mečeve, pa je poraz bio neizbežan.

Muška selekcija je, nakon pobede nad „Ozrenom“ u Negotinu, savladala STK „Đerdap“ u gostima sa 4:1, i tom pobedom zadržali su drugo mesto na tabeli.

Dve pobede je u ovom meču zabeležio Petar Vidić, a po jednu Saša Janković i Mladen Milovanović. Kao najuzbudljiviji, ocenjen je meč između Saše Jankovića i Strahinje Semjanoviča iz Kladova u kojoj je Kladovljanin slavio sa 3:2.

„Negotinci će imati muke da odigraju zaostali mec sa STK “Topličanin”, zbog stalnog učešća Jankovića i Vidića na pojedinačnim prvenstvima i turnirima u svojim kategorijama, s obzirom da još nisu seniori. Raduje dobra igra Milovanovića, koji unosi sigurnost, svojim osvojenim poenima. Sledećeg vikenda Vidića očekuje pojedinačno Prvenstvo Srbije, gde brani prvo mesto na rang listi Srbije”, kaže trener Slobodan Miljković.