Naslovna Sport Negotinske odbojkašice završile sezonu, odbojkaši u plej ofu

Negotinske odbojkašice završile sezonu, odbojkaši u plej ofu

213
0

Negotinske odbojkašice završile su ovogodišnju sezonu u Regionalnoj ligi Timok. U poslednjoj utakmici poražene su sa 3:1 od ekipe „Zaječar 2“.

Ilustracija, pixabay.com

Mlade nade negotinske odbojke uspele su da u duelu sa drugom zaječarskom odbojkaškom selekcijom pobede u prvom setu, ali u nastavku utakmice nisu mogle da savladaju ekipu koja čitave sezone nije izgubila ni jedan set.

„Zaječar 2“ će, budući da nije odigrao sve utakmice zbog pandemije virusa korona, po svemu sudeći sezonu završiti na drugom mestu odmah iza OK „Timok“, dok su Negotinke, ovogodišnje takmičenje završile na pretposlednjem mestu sa 10 bodova.

Naš mladi sastav, pritom i najmlađi u ligi, tek treba da da svoj pečat u Regionalnoj ligi Timok u kojem će se nadmetati i naredne sezone, ali sa većim ambicijama da stabilnom igrom, boljom kondicijom i u konsolidovanom sastavu sa četiri starije igračice probaju da se dočepaju vrha tabele.

Odbojkaši, članovi Druge lige Istok nastavili su sa odigravanjem utakmica plej ofa, nakon što su regularnu sezonu završili na trećem mestu. U drugom meču plef ofa, naš tim je posle pobede nad Jagodinom u prvom kolu, tesno poražen u Nišu od OK „Desetka“ sa 3:2.

U narednom kolu u subotu 3. aprila od 17 sati u sali Osnovne škole „Branko Radičević“, „Hajduk Veljko“ će ugostiti MOK „Topličanin 97“ iz Prokuplja, a 10. aprila će se ponovo sastati sa Jagodincima, ali ovoga puta na svom terenu.