Naslovna Sport Negotinske košarkašice pred važnim mečom

Negotinske košarkašice pred važnim mečom

347
0

Negotinske košarkašice, članice ekipe „Hajduk Veljko Spajić d.o.o“, u petom kolu Triglav Kadetske lige Srbije poražene su u duelu sa „Ča basketom“. Na našem terenu u 6. kolu, 5. decembra, devojke dočekuju Kraljevo.

Bez najefikasnije igračice u ovoj sezoni, Anđele Đorđević koja je utakmicu u hramu srpske košarke u hali “Borca” u Čačku protiv košarkašica “Ča basketa” propustila zbog povrede skočnog zgloba zadobijene na utakmici sa Srbobranom, “Hajdučice” nisu uspele da dominiraju, pa je meč završen u korist Čačanki sa 56:31, po četvrtinama 8:5,19:7,12,13,17:6.

“Hajdučice nisu imale pravo rešenje u napadu, tako da je na momente dobra igra u odbrani ostala bez realizacije u napadu i potpuno zasluženo bodovi su ostali u Čačku”, kaže Dušan Mandić, trener našeg tima.

Novu šansu najmlađe članice Triglav Kadetske lige Srbije imaju u duelu sa Kraljevom koji će biti odigran u nedelju 5. decembra od 17 časova u negotinskoj Hali sportova.

“U prethodnom kolu smo bili oslabljeni neigranjem Anđele Đorđević, a za ovaj meč sigurno nećemo moći da racunamo i na Petru Mihailović, dok još dve igračice imaju zdravstvene probleme, tako da ozbiljno oslabljeni ulazimo u duel sa jako kvalitetnom ekipom Kraljeva. To nam sigurno neće biti neka vrsta alibija već dodatni motiv i prilika da igračice koje su imale manju minutažu do sada pokažu koliko vrede”, dodaje Mandić.

Ekipa „Hajduk Veljko Spajić d.o.o“ u dosadašnjem prvenstvu ostvarila je pet bodova, dok Kraljevčanke imaju osam i na petom su mestu tabele, na kojoj vode „Art Basket“ i „Crvena zvezda MTS“ sa po 10 bodova.