Naslovna Sport Negotinske košarkašice ovog vikenda u Beogradu i Kragujevcu

Negotinske košarkašice ovog vikenda u Beogradu i Kragujevcu

525
0

Kadetkinje KK “Hajduk Veljko Spajić d.o.o” ovog vikenda gostuju u Beogradu gde igraju protiv ŽKK “Radivoj Korać”, a seniorke u Kragujevcu protiv “Radničkog”.

KK „Hajduk Veljko“, Kadetkinje

Ovog vikenda pred mladim negotinskim košarkašicama su važna i teška gostovanja. Vikend otpočinje duelom kadetkinja sa ekipom “Radivoja Koraća” u okviru sedmog kola Triglav Kadetske lige Srbije.

Negotinske košarkašice su trenutno sa sedam bodova, koliko imaju i ekipe kragujevačkog “Radničkog” i “Srem” iz Sremske Mitrovice, na začelju, pa im svaki bod u daljem toku takmičenja dobro dođe.

“Za mene lično ovo će biti meč pun emocija. Znamo svi šta “Korać” znači u ženskoj košarci, tako da uloga favorita svakako ide njima, a na mojim igračicama, naročito ovim mlađim je da u “Žućkovoj avliji” uživaju u igri, daju svoj maksimum, bore se i stiču neophodno iskustvo koje je za ovaj nivo takmičenja od neprocenjive vrednosti. Iz takvog nekog pristupa pokušaćemo da damo sve od sebe, a za šta će to biti dovoljno videćemo na kraju”, kaže za NG Portal, Dušan Mandić, trener negotinskog KK “Hajduk Veljko”.

Odmah nakon ovog gostovanja, koje je najavljeno za subotu, 11. decembar u 14 sati i 20 minuta, Negotinke će nastaviti put ka Kragujevcu gde će seniorka ekipa u okviru devetog kola Prve srpske lige gostovati “Radničkom”. U prvom duelu ovih ekipa, koji je odigran u Negotinu, podsećamo, naše košarkašice su slavile sa 66:61.