Naslovna Sport Negotinske košarkašice dobile poziv za savezni trening

Negotinske košarkašice dobile poziv za savezni trening

813
0

Milena Trailović i Teodora Trkulja, nakon serije kontrolnih treninga, dobile su poziv za savezni trening, koji će 11.marta biti održan u Novom Sadu.

Milena Trailović i Teodora Trkulja pozvane su na prvi savezni trening, koji će 11.marta biti održan na DIF-u u Novom Sadu. Milena je u selekciji pionirki rođenih 2004, a Teodora 2005.

Na spisku su i najbolje srpske košarkašice u tom uzrastu iz Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Stare Pazove, ali i Leskovca, Vlasenice, Paraćina, Aleksinca, Pirota, Niša i Svrljiga. Među selektovanim devojčicama, rođenim 2004. godine, osim Milene Trailović, nema nijedne iz Borskog i Zaječarskog okruga.

U selekciji pionirki rođenih 2005. godine u kojoj se našla Teodora Trkulja su i pionirke iz Beograda, Zrenjanina, Vrbasa, Šimanovaca, Kovina, Pančeva, Vršca, Kraljeva, Prijepolja, Leskovca, ali i Ivanjice, Vlasenice, Kragujevca. Iz bližeg okruženja pozvane su i košarkašice: Jelena Lazarević iz ŽRK „Rtanj“ u Boljevcu, kao i Elena Janošević iz ŽRK Bor.

U košarkaškom klubu “Hajduk Veljko” u Negotinu, ističu da je poziv za Milenu i Teodoru lepa potvrda rada sa mlađim kategorijama, ali i dokaz da su ove dve devojčice na pravom putu.

Sudeći po rezultatima koje KK “Hajduk Veljko” ostvaruje ne sumnjamo da se će i ubuduće biti još poziva na savezne treninge.