Naslovna Sport Negotinske gimnastičarke putuju na republičko takmičenje krajem marta

Negotinske gimnastičarke putuju na republičko takmičenje krajem marta

1056
0

Protekli vikend bio je veoma uspešan za negotinske gimastičarke koje su se plasirale za republičko takmičenje koje ih očekuje krajem marta u Novom Sadu.

Juče su se iz Kostolca sa medaljama i plasmanom na republičko takmičenje u školskoj gimnastici vratile negotinske gimnastičarke i tako još jednom opravdale do sada osvojene medalje na nadmetanjima na svim nivoima.

U kategoriji najmlađih pionirki od prvog do četvrtog  razreda, učenice Osnovne škole „Branko Radičević“: Nađa Milivojević,  Sara Pršo, Teodora Trokanović i Lana Đorđević, osvojile su zlato u ekipnoj konkurenciji.

U pojedinačnom plasmanu izdvojile su se Nađa Milivojević kao prvoplasirana i  Sara Pršo kao drugoplasirana takmičarka.

U kategoriji starijih pionirki petog i šestog razreda u pojedinačnoj konkurenciji istakla se Marta Đuković, učenica OŠ „Branko Radičević“ kao trećeplasirana, dok su Nađa Pančić, Nina Simonovska i Jelena Ilić iz Osnovne škole “Vuk Karadžić” osvojile drugo mesto.

Učenice Negotinske gimnazije: Kaja Lučić, Kristina Stanisavljević i Anamarija Živković, u konkurenciji omladinki, osvojile su visoko prvo mesto. Prvoplasirana u ovoj kategoriji je Anamarija Živković, a drugo mesto zauzela je Kaja Lučić.

Čestitamo takmičarkama i nastavnicima Ani Ranđelović, Igoru Stojkoviću i Ivanu Kojiću i želimo im puno uspeha na predstojećem republičkom takmičenju 27. i 28. marta u Novom Sadu.