Naslovna Sport Negotinske gimnastičarke ponovo na tronu: Kadetkinjama u višeboju bronza

Negotinske gimnastičarke ponovo na tronu: Kadetkinjama u višeboju bronza

433
0

Iva Milivojević, Bojana Janković i Ema Orelj, kadetkinje Gimnastičkog kluba „Hajduk Veljko“ osvojile u Kostolcu u ekipnom višeboju – treće mesto i bronzanu medalju.

Iva Milivojević, Bojana Janković i Ema Orelj, foto: GK „Hajduk Veljko“

Nastavljajući seriju uspeha na takmičenjima širom zemlje, negotinske gimnastičarke ponovo su opravdale očekivanja i ljubitelja ove sportske discipline, ali i čitavog Gimnastičkog kluba “Hajduk Veljko”.

Naša ekipa u sastavu: Iva Milivojević, Bojana Janković i Ema Orelj na takmičenju u B programu u Kostolcu u ekipnom višeboju u konkurenciji kadeta osvojila je visoko treće mesto. Doda li se tome upornost ovih devojaka, ali i želja da konstantnim radom na sebi doprinesu i razvoju gimnastike na ovim prostorima, onda je taj uspeh, imajući u vidu da klub postoji tek četiri godine, daleko veći.

“Zadovoljni smo postignutim, još jedno takmičenje u nizu i motiv ka višem cilju, motiv ka jačim vežbama i još boljim rezultatima”, ističu u Gimnastičkom klubu “Hajduk Veljko”, u kojem od osnivanja pokazuju svoju rešenost da ovaj sport približe što većem broju dece.

Negotinske kadetkinje sa kolegnicama na pobedničkom postolju, foto: GK „Hajduk Veljko“

Sudeći po uspesima koji ih prate, a negotinske gimnastičarke su uspešne na svakom od takmičenja, motiv da napreduju je i više nego očigledan.

Željne dokazivanja i osvajanja novih odličja gimnastičarke GK “Hajduk Veljko” pod budnim okom trenerskog tima, svakodnevno usvajaju nova znanja, neprestano napreduju i jačim vežbama i koreografijama stalno dokazuju da su sportistkinje koje će svoj zenit tek dosegnuti.