Naslovna Sport Negotinske gimnastičarke ponovo na tronu: Kadetkinjama u višeboju bronza

Negotinske gimnastičarke ponovo na tronu: Kadetkinjama u višeboju bronza

361
0

Iva Milivojević, Bojana Janković i Ema Orelj, kadetkinje Gimnastičkog kluba „Hajduk Veljko“ osvojile u Kostolcu u ekipnom višeboju – treće mesto i bronzanu medalju.

Iva Milivojević, Bojana Janković i Ema Orelj, foto: GK “Hajduk Veljko”

Nastavljajući seriju uspeha na takmičenjima širom zemlje, negotinske gimnastičarke ponovo su opravdale očekivanja i ljubitelja ove sportske discipline, ali i čitavog Gimnastičkog kluba “Hajduk Veljko”.

Naša ekipa u sastavu: Iva Milivojević, Bojana Janković i Ema Orelj na takmičenju u B programu u Kostolcu u ekipnom višeboju u konkurenciji kadeta osvojila je visoko treće mesto. Doda li se tome upornost ovih devojaka, ali i želja da konstantnim radom na sebi doprinesu i razvoju gimnastike na ovim prostorima, onda je taj uspeh, imajući u vidu da klub postoji tek četiri godine, daleko veći.

“Zadovoljni smo postignutim, još jedno takmičenje u nizu i motiv ka višem cilju, motiv ka jačim vežbama i još boljim rezultatima”, ističu u Gimnastičkom klubu “Hajduk Veljko”, u kojem od osnivanja pokazuju svoju rešenost da ovaj sport približe što većem broju dece.

Negotinske kadetkinje sa kolegnicama na pobedničkom postolju, foto: GK “Hajduk Veljko”

Sudeći po uspesima koji ih prate, a negotinske gimnastičarke su uspešne na svakom od takmičenja, motiv da napreduju je i više nego očigledan.

Željne dokazivanja i osvajanja novih odličja gimnastičarke GK “Hajduk Veljko” pod budnim okom trenerskog tima, svakodnevno usvajaju nova znanja, neprestano napreduju i jačim vežbama i koreografijama stalno dokazuju da su sportistkinje koje će svoj zenit tek dosegnuti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.