Naslovna Sport Negotinske gimnastičarke nastavljaju takmičarsku sezonu

Negotinske gimnastičarke nastavljaju takmičarsku sezonu

258
0

Ulazak u jedanaestu godinu postojanja Gimnastičkog kluba “Hajduk Veljko” negotinske gimnastičarke obeležile su takmičenjem u Pirotu odakle su se vratile sa dobrim rezultatima.

Gimnastički savez jugoistočne Srbije organizovao je u subotu 20. aprila u Pirotu nadmetanje za takmičarke u C programu. U prvom kolu Negotin je predstavljalo 15 mladih gimnastičarki Gimnastičkog kluba “Hajduk Veljko”.

Prva ekipa u sastavu: Lea Marinović, Emilija Tomić, Lena Aleksov, Tara Čičković i Sofija Dinkić, osvojile su u ekipnom nastupu treće mesto.

Druga, mlađa ekipa, koju čine: Andrea Trujanović, Maša Stefanović, Natalija Dinkić, Irina i Alina Adamov zauzele su 10. mesto od 13 ekipa u kategoriji od prvog do četvrtog razreda.

Starije pionirke u kategoriji od petog do osmog razreda osvojile su četvrto mesto. Ekipu čine: Maša Đorđević, Teodora Milenković, Teodora Milojković, Kristina Blagojević i Lena Aritonović.

“Čestitamo svim našim gimnastičarkama i želimo im još puno sreće i uspeha na narednim takmičenjima”, rekla je Ana Ranđelović, trener Gimnastičkog kluba “Hajduk Veljko”.