Naslovna Društvo Negotinci uspešni na okružnoj smotri mladih fizičara u Boru

Negotinci uspešni na okružnoj smotri mladih fizičara u Boru

652
0

U Osnovnoj školi „Duško Radović“ u Boru u subotu je održano okružno takmičenje iz fizike. Učenici osnovnih škola opštine Negotin pokazali sjajno znanje.

Aleksa Paunović i Mihajlo Matović

Aleksa Paunović, učenik osmog razreda Osnovne škole “Branko Radičević” i Mihajlo Matović iz Osnovne škole “Vuk Karadžić” osvojili su prvo mesto na okružnom takmičenju iz fizike, koje je u subotu održano u Boru. Stefan Tomić, takođe iz OŠ “Branko Radičević” osvojio je treću nagradu.

U kategoriji učenika sedmog razreda Marko Uruković, učenik Osnovne škole “Branko Radičević” osvojio je treću nagradu na okružnom takmičenju mladih fizičara. U ovoj kategoriji pohvaljeni su: Marko Šujeranović iz OŠ “Vuk Karadžić” i Mihailo Milosavljević iz OŠ “Branko Radičević”.

Dobre rezultate na okružnoj smotri ostvarili su i učenici šestog razreda. U ovoj kategoriji pohvaljeni su: Anja Tomić iz Osnovne škole „Vuk Karadžić“, Edvard Gudojević iz OŠ „Stevan Mokranjac“ u Kobišnici, Anđela Mihailović iz OŠ „Hajduk Veljko“ u Štubiku i Ksenija Filčić iz OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“u Jabukovcu.

Za uspeh đaka zaduženi su i njihovi nastavnici i mentori: Vladica Petković, Nataša Đorđević Paović, Jelena Popović, Danijela Adamov i Željko Gogev.