Naslovna Društvo Negotinci na Trgu dočekali 2020. godinu

Negotinci na Trgu dočekali 2020. godinu

1060
0

Negotinci su Novu 2020. dočekali pretežno u svojim domovima, a neki i u ugostiteljskim objektima, kafićima i na Trgu Stevana Mokranjca.

Grupa „Valentino“; Foto: Opština Negotin, Vule Marković

Vetar koji je duvao juče tokom čitavog dana znatno je „ohladio“ novogodišnju atmosferu, ali su Negotinci, ipak, u manjem broju nego ranijih godina, na Trgu uživali uz praznični vatromet i neizbežne petarde, kojih je, i pored brojnih apela nadležnih, ipak bilo.

Foto: Opština Negotin, Vule Marković

Na Trgu Stevana Mokranjca nastupio je negotinski „Party band“, ali i jedna od najpopularnijih grupa osamdesetih, „Valentino“ Zija Rizvanbegovića.

Gepostet von Turistička organizacija opštine Negotin am Mittwoch, 1. Januar 2020

Tradicionalno, u prvim minutima 2020. čestitku građanima je uputio Vladimir Veličković, predsednik opštine Negotin zaželevši im svako dobro na ličnom i profesionalnom planu.

Vladimir Veličković i Bogdan Gugić obišli su dežurne policajce; Foto: Opština Negotin, Vule Marković

U prvim satima Nove godine predsednik opštine Negotin i njegov zamenik Bogdan Gugić obišli su i dežurne službe na teritoriji opštine Negotin, Policijsku stanicu, Saobraćajnu policiju, Vatrogasno-spasilačku jedinicu, Hitnu službu Zdravstvenog centra Negotin i granične prelaze Mokranje, Prahovo, Đerdap dva i Кusjak.