Naslovna Društvo COVID-19 Negotinci, Kladovljani, Boranka i Majdanpečanin šetali u vreme zabrane kretanja pa platili...

Negotinci, Kladovljani, Boranka i Majdanpečanin šetali u vreme zabrane kretanja pa platili kaznu

7011
0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru u proteklom danu podneli su prekršajne prijave protiv sedam osoba zbog nepoštovanja naredbe o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu zatekli su u petak na ulicama, u vreme zabrane kretanja, tri osobe protiv kojih su podneli prekršajne prijave.

U Boru je naredbu o ograničenju i zabrani kretanja juče prekršila jedna žena, a nedavno i dvadeset trogodišnja devojka kojoj je sudija za prekršajni postupak izrekao novčanu kaznu u iznosu od 50.000 dinara.

Policijski službenici u Кladovu zatekli su u petak, na ulici, dve osobe starije od 65 godina, dok je u Majdanpeku zatečena jedna osoba.

Sudija za prekršaje svima je izrekao novčane kazne.

Inače, od 21. marta, kada su uvedene mere zabrane i ograničenja kretanja, do 31. marta sudije za prekršaje na teritoriji cele Srbije izrekle su ukupno 1.049 novčanih kazni u iznosu od 51,268 miliona dinara.

Zbog kršenja popodnevne i noćne zabrane kretanja dosad je procesuirano 542 ljudi, zbog kršenja naredbe o ograničenju kretanja starijih od 65 godina njih 506 i troje za šetanje po parku ili rekreativnoj površini.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.