Naslovna Sport Negotin ugostio gimnastičarke iz 10 gradova

Negotin ugostio gimnastičarke iz 10 gradova

509
0

Maša Đorđević se okitila srebrom na takmičenju Prvog kola u C programu za gimnastičarke jugoistočne Srbije, koje je održano u Negotinu, dok su ekipnom nastupu naše devojčice osvojile  drugo mesto.

U organizaciji Gimnastičkog saveza Srbije i domaćina, Gimnastičkog kluba „Hajduk Veljko“ iz Negotina, proteklog vikenda održano je takmičenje najboljih gimnastičarki jugoistočne Srbije koje je okupilo ekipe iz 10 gradova.

Mlade negotinske gimnastičarke su se takmičile u prvoj kategoriji, od prvog do četvrtog razreda. Svoje umeće, pred publikom koja ih je  bodrila, pokazale su: Kristina Blagojević, Teodora Milojković, Emilija Tomić, Maša Đorđević  i debitatkinje Lea Marinović i Tara Cicković. Ova mlada ali uspešna ekipa okitila se srebrnom medaljom osvojivši u ekipnom nastupu drugo mesto. Svojim pojedinačnim nastupom Maša Đorđević po oceni sudija osvojila je drugo mesto pa je oko vrata okačila još jednu srebrnu medalju.

U drugoj kategoriji, na takmičenju Prvog kola u C programu, svoj nastup imale su: Lea Pacić, Nikola Jevrić i Teodora Milenković, a u kategoriji srednjih škola Marta Đurković, koje su ovog puta ostale bez plasmana.

Takmičenje gimnastičarki jugoistočne Srbije Prvog kola u C programu održano je fiskulturnoj sali Osnovne škole „Branko Radičević“.