Naslovna Sport Nastavljeno prvenstvo Okružne lige Bor: „Slogi“ novi bodovi

Nastavljeno prvenstvo Okružne lige Bor: „Slogi“ novi bodovi

415
0

Ovog vikenda, utakmicama 16. kola, nastavljeno je prvenstvo Okružne lige Bor.

Ilustracija, pixabay.com

Ekipa kobišničke „Sloge“ savladala je u Jabukovcu domaći „Polet“ sa 4:2, poluvremene 2:0. U duelu negotinskih timova pobedilo je iskustvo tima iz Kobišnice koja pretenduje da uđe u viši rang, Zonu Istok.

Po dva puta u strelce su se upisali Darko Jeremić i Miloš Sokolović iz „Sloge“, a po jednom Jovanović i Tešić iz „Poleta“.

Ekipa Urovice savladana je na gostovanju u Blizni sa 4:3, kao i „Mladost“ iz Karbulova koja je na svom terenu izgubila od Šarbanovca sa 2:3. Utakmica Krivelj – BSK Bukovče će naknadno biti odigrana.

Nakon ovog kola, prvog prolećnog, „Sloga“ je sa 42 boda na prvom mestu, a Rudna Glava i borski Brestovac na drugom i trećem sa 30 bodova.

Urovica je nazadovala nakon ovog poraza i sada je na šestom mestu tabele sa 26 bodova, BSK iz Bukovča je deveti sa 21 bodom, „Polet“ deseti sa 14, a „Mladost“ zadnja sa svega šest bodova.

U 17. kolu u subotu 20. marta prema rasporedu BSK Bukovče igra sa „Ključem“ iz Površke. U nedelju, 21. marta „Mladost“ iz Karbulova putuje za Klokočevac gde će igrati protiv „Radničkog“, „Polet“ ide u Donju Belu Reku na duel „Nemetalima“, dok će Urovica ugostiti borski Brestovac, a „Sloga“ ekipu Zlota.

Sve utakmice, osim „Sloge“ koja igra od 11 časova, počinju u 15 sati.