Naslovna Ekonomija Nastavljeni radovi na uređenju putne infrastrukture: Nov asfalt i u Miloševu

Nastavljeni radovi na uređenju putne infrastrukture: Nov asfalt i u Miloševu

1477
0

Ekipe “Štrabaga”, Preduzeća za puteve Zaječar intenzivno rade na poboljšanju infrastrukture na brojnim deonicama negotinskih sela. Asfaltirana i jedna od deonica u Miloševu.

Novi asfalt u dužini od 400 metara dobila i jedna od ulica koja povezuje deo Miloševa sa Crkvom Svetog Vasilija Ostroškog. Radove, vredne više od tri miliona dinara, izvele su ekipe “Štrabaga”, Preduzeća za puteve Zaječar.

“Opština Negotin za poboljšanje putne infrastrukture u 2023. izdvojila je 129 miliona dinara. Radovi su završeni u petnaestak sela i uskoro ćemo obići sve što smo uradili u mesnim zajednicama i u gradu“, rekao je Vladimir Veličković, predsednik opštine Negotin.

U Miloševu ističu da je na poboljšanju uslova života u selu mnogo toga učinjeno i da bi naredne godine trebalo da saniraju i krov na sportskoj svlačionici.

„Spojili smo kraj sela sa Crkvom Svetog Vasilija Ostroškog i izlaskom na glavni put za Negotin. I to je za nas jedan veliki projekat“, rekao je Borivoje Anđelković, predstavnik Mesne zajednice Miloševo.