Naslovna Politika Lokalni izbori 2021. Narodni poslanici Socijalističke partije Srbije posetili Negotin

Narodni poslanici Socijalističke partije Srbije posetili Negotin

1703
0

Narodni poslanici Dubravka Kralj, Uglješa Marković, predsednik Socijalističke omladine, Nina Pavićević, doktor ekonomskih nauka, Boris Novaković, predsednik Poslaničkog kluba SPS-JS i sekretar Socijalističke omladine i Dijana Radović posetili su danas Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije u Negotinu.

Narodni poslanici Poslaničkog kluba Socijalističke partije Srbije u Narodnoj skupštini, zajedno sa aktivistima i predsednikom Opštinskog odbora Milanom Urukovićem danas su u okviru predizborne kampanje razgovarali sa građanima Negotina.

“Došli smo da podržimo zajedničku listu Srpske napredne stranke i socijalističke partije Srbije za lokalne izbore u Negotinu. Mislim da Negotin zaista predstavlja jednu od opština koja i u privrednom i ekonomskom smislu pokazuje potencijal za razvoj. Drago mi je da vidim dosta mladih ljudi koji žive i rade u Negotinu. Mi smo se u razgovoru danas sa građanima upoznali sa time šta su perspektive Negotina i šta su razvojne šanse za naredni period kada je Negotin u pitanju“, kaže Uglješa Marković, predsednik Socijalističke omladine i narodni poslanik.

Socijalisti, ističe Marković, očekuju na lokalnim izborima u Negotinu značajnu podršku građana, najavljujući nastavak realizacije brojnih projekata koji bi u doglednoj budućnosti mogli da donesu boljitak građanima, infrastrukturne radove, ali i otvaranje novih radnih mesta.

„Očekujemo da ova sredina mladima ostavi prostor da mogu da se nadaju da će imati i te kakve uslove za osnovne potrebe koje svaki mlad čovek očekuje, a to je da može da se nada i sigurnom poslu i sugornom krovu nad glavom i jednom predvidljivom budućnošću koju svaki mlad čovek od sebe očekuje“, dodao je Marković.

Socijalistička partija Srbije ostaje dosledna, ističu poslanici ove partije, poštujući tri principa, očuvanje teritorijalnog integriteta Republike Srbije, pravo i položaj Srba u regionu i bolji životni standard građana uz istovremeno poštovanje prava nacionalnih manjina koje žive u  Srbiji.

„Došli smo da podržimo naše drugove i drugarice iz Negotina jer prosto to je manir socijalista. Ja sam iz Zrenjanina, prvi put sam u Negotinu i drago mi je što sam ovde. Građani treba da znaju, posebno što smo mi narodni poslanici, da smo tu, da smo pristupačni i da ta komunikacija mora da postoji, a ovo je sjajna prilika za to“, dodaje narodna poslanica Dubravka Kralj.