Naslovna Politika Lokalni izbori 2021. Narodna stranka počela sa prikupljanjem potpisa podrške za svoju izbornu listu

Narodna stranka počela sa prikupljanjem potpisa podrške za svoju izbornu listu

3231
0

Narodna stranka u Negotinu počela je  prikupljanje potpisa za svoju izbornu listu kojom će učestvovati na izborima  za odbornike Skupštine opštine Negotin, 17. oktobra.

U prostorijama Opštinskog odbora Narodne stranke, u Ulici Vojvode Mišića 11 danas je počelo prikupljanje potpisa podrške za listu „ Krsta Stanković Njenjulović – Narodna stranka“ kojom će ova politička partija učestovati na oktobarskim lokalnim izborima. Članovi, simpatizeri ove stranke i svi zainteresovani svoju podršku danas mogu da daju do 18 časova.

U utorak, 14. septembra potpisi podrške prikupljaće se od 9 do 11 časova u Radujevcu, a od 12 do 15 sati u Prahovu, a u sredu u Negotinu od 9 do 18 časova i u Kobišnici od 9 do 13 sati i 30 minuta.

U prostorijama Opštinskog odbora Narodne stranke u Negotinu potpisi će se prikupljati i u četvrtak i petak od 9 do 18 časova. Simpatizeri će u Samarinovcu moći da daju podršku u četvrtak od 9 do 11 sati, a u Aleksandrovcu u petak od 11 do 14 časova.

Ovog vikenda u poseti negotinskom opštinskom odboru boravili su čelnici Narodne stranke, Vuk Jeremić, potpredsednik Miroslav Aleksić i generalni sekretar Stefan Jovanović sa saradnicima, dajući negotinskih kolegama svoju punu podršku i logistiku pred važan izborni proces koji ih očekuje.

„Ono što nas čeka u narednih mesec dana ovde je puno posla. Ovde će se verovatno pokazati sve slabosti koje postoje u smislu mogućnosti da se održe fer i pošteni izbori bilo gde u Srbiji. Oni će se odvijati paralelno sa našim pregovorima i dijalogom koji o izbornim uslovima vodimo sa vlastima uz posredovanje Evropske unije. Siguran sam da ono što nam se bude dešavalo na dnevnom nivou ovde od prvog do poslednjeg dana izbornog procesa će biti nešto što ćemo direktno upotrebljavati u pregovorima, jer ako neko tvrdi da postoje fer i pošteni izbori onda se neće događati ekscesi ni problemi, a ja sam uveren da hoće. I zbog toga ćemo da budemo aktivni u velikom broju, biće puno podrške našem negotinskom odboru, a ovde imamo jako dobar odbor i jako dobrog prvog čoveka i celu ekipu, a on će u narednih mesec dana imati podršku svih nas iz stranke“, kaže Vuk Jeremić, lider Narodne stranke.

Jeremić je sa svojim prvim saradnicima i članovima Opštinskog odbora Narodne stranke u dane vikenda prisustvovao otvaranju festivala „Mokranjčevi dani“,  programu „Klasika u 11“, kao i „Nitima tradicije“ u Mokranju, ali i razgovarao sa građanima o problemima koji ih tište.

“Uvek ćemo imati vremena za građane i uvek ćemo se boriti za očuvanje naše tradicije i kulturnog nasleđa. Kultura, uz jezik, predstavlja osnovni znak prepoznavanja jednog naroda, njegove duhovnosti i njegovog identiteta. Prvi put sam na otvaranju  „Mokranjčevih dana“ i mogu da čestitam svim građanima Negotina i Krajine jer je ovo veliki festival i važan sastavni deo našeg nacionalnog i kulturnog identiteta“, dodao je Jeremić.