Naslovna Društvo COVID-19 Napokon Korisna Debata: Vakcinom za život

Napokon Korisna Debata: Vakcinom za život

342
0

Nacionalna koalicija za decentralizaciju (NKD) u saradnji sa ,,Ujedinjenim protiv kovida’’ organizuje onlajn Napokon Korisnu Debatu ,,Vakcinom za život’’ u sredu, 14. aprila od 19 sati putem Zoom aplikacije.

Svesni da je tema vakcinacije od neprikosnovene važnosti, kako u Srbiji, tako i na globalnom nivou, Nacionalna koalicija za decentralizaciju i „Ujedinjeni protiv kovida“ žele  da, kroz razgovor sa stručnjacima iz sveta medicine, razbiju predrasude o imunizaciji, mitove o ,,čipovanju’’ kroz vakcinu, da čuju od stručnjaka zbog čega bez  kolektivnog imuniteta nema povratka normalnom životu.

Ko sme, a ko ne sme da se vakciniše? Da li su vakcine (ne)dovoljno dugo ispitivane? Kada ćemo poljubiti roditelje, zagrliti bake, deke, unuke ili otići kod prijatelja na veselje? Ovo su neka od pitanja na koja će na onlajn tribini ,,Vakcinom za život’’ odgovarati:

  • dr Emina Milošević, specijalista imunologije
  • Dr Ivana Prokić, doktor nauka u oblasti epidemiologije
  • Dr Bojan Dereta, specijalizant opšte medicine
  • Dr Miloš Bojović, specijalizant fizikalne medicine i rehabilitacije

Moderatorka Antonela Riha

Da biste pratili tribinu i bili u mogućnosti da postavljate pitanja učesnicima, potrebno je da se registrujete putem ovog linka. Debatu ćemo prenositi i na FB stranici Nacionalne koalicije za decentralizaciju.