Naslovna Sport Najmlađe pionirke Gimnastičkog kluba “Hajduk Veljko” donele Negotinu srebro

Najmlađe pionirke Gimnastičkog kluba “Hajduk Veljko” donele Negotinu srebro

773
0

Uspešan nastup mladih gimnastičarki u C programu u kategoriji najmlađih pionirki od prvog do četvrtog razreda na Regionalnom takmičenju krunisan srebrnom medaljom.

Foto: Gimnastički klub „Hajduk Veljko“

U Pirotu je u nedelju, 7. aprila održano Regionalno takmičenje C programa za devojčice u kategoriji najmlađih pionirki od prvog do četvrtog razreda na kome je nastupilo oko stotinak takmičarki.

U konkurenciji od 18 ekipa mlade negotinske gimanstičarke: Dunja Pejić, Lana Đorđević, Mila Frunzarelović, Lena Stojanović i Mina Strainović, članice Gimnastičkog kluba “Hajduk Veljko” osvojile su srebrnu medalju u ekipnom plasmanu.

Mila Frunzarelović se svojim prikazanim programom u pojedinačnom plasmanu okitila srebrom, dok je Dunja Pejić za prikazani program osvojila bronzanu medalju.

“Negotinske debitantkinje: Anđelija Dimitrijević, Dunja Milosavljević, Lena Roškić i Lea Pacić koje čine našu drugu podmlađenu ekipu na ovom truniru, dobro su odvežbale svoje nastupe u skladu sa njihovim trenutnim mogućnostima i zauzele su 16. mesto“, ističe Ana Ranđelović, trener negotinskih gimnastičarki.

Organizator ovog velikog takmičenja, Gimnastički savez Jugoistočne Srbije, najavljuje još jedan praznik gimnastike. Već sledećeg vikenda starije pionirke i omladinke odmeriće svoje snage i umeće u nastupu starijih kategorija u Kruševcu.