Naslovna Sport Najmlađa selekcija negotinskog OFK „Boban“ osvojila treće mesto na turniru u Zaječaru

Najmlađa selekcija negotinskog OFK „Boban“ osvojila treće mesto na turniru u Zaječaru

668
0

Na Međunarodnom fudbalskom turniru „Zaječar 2021“ fubaleri selekcije 2014/2015. OFK “Boban” iz Negotina osvojili su treće mesto.

OFK „Boban“, selekcija 2014/2015. sa trenerom Bobanom Mankovjanovićem

Minulog vikenda u Zaječaru je održan Međunarodni fudbalski turnir „Zaječar 2021“ koji je okupio više od 60 ekipa u šest uzrasnih kategorija.

Pored zaječarskih ekipa “Timok 1919”, “Kablovi” i OFK 019  na ovom dvodnevnom turniru učestvovali su i polaznici  Škole fudbala FK “Partizan”, kao i ekipe iz  Negotina, Kladova, Niša, Petrovca na Mlavi, Velikog Gradišta i Jagodine.

U konkurenciji selekcije 2014. i mlađih bronza je otišla negotinskom timu OFK “Boban” koji je sa 2:0 u borbi za treće mesto savladao zaječarski “Timok”. Zlato je osvojio OFK 019 iz Zaječara, a srebro “Nacional” iz Niša.

Najbolji strelac turnira je Đorđe Vasić iz OFK “Boban” koji je dao devet pogodaka. Među uspešnijima su bili i Andrija Marinković sa sedam i Ognjen Prvulović sa četiri koji su odličnom igrom, zajedno sa Pavlom Milivojevićem, Lukom Maksimovićem, Lukom Stojanovićem, Kristijanom Aleksovim, Vasilijem Đorđevićem, Lukijanom Petrovićem, Mihajlom Dudićem i Jakovom Prvulovićem dali sve od sebe da pokažu šta su sve naučili u ovoj negotinskoj Školi fudbala.