Naslovna Društvo Najčitanije u 2018. na NG portalu

Najčitanije u 2018. na NG portalu

539
0

Tekstovi o tragičnoj smrti Stefana Birucića najčitaniji su na NG portalu u 2018. godini. U prvih pet našao se i tekst o autobusu Poljoprivredne škole koji je zbog poledice sleteo sa puta, ali i tekst o supružnicima iz Radujevca koji su početkom marta prošle godine sleteli sa puta u jarak i u vodi proveli nekoliko sati.

Foto: Igor Mitrović

Sasvim (ne)očekivano, ali crna hronika našla je put do većine čitalaca, pa su tako mnogi od njih sa velikom pažnjom propratili seriju tekstova o krivolovu u Negotinskoj krajini, o požarima, maloletnim delinkventima, vandalizmu, hapšenjima naših sugrađana zbog raznih krivičnih dela, a među najčitanijima našao se i tekst o tome kako je jedno pečeno prase napravilo incident u Bukovču.

Nije samo hronika pronašla put do čitaoca već, na našu veliku radost, i serijal tekstova o učenicima generacije u negotinskim osnovnim i srednjim školama, koje smo naslovili kao NG minijature. Tu je i tekst o negotinskim trojkama, rođenim prošlog avgusta.

U prvih deset je i tekst o svetu muzike i svetu tišine naše Negotinke Jelene Radosavljević, kao i tekstovi o brdskim trkama u Negotinu, a među čitanijima su bili i tekstovi sa takmičenja naših učenika, vesti o njihovim uspesima, reportaže o negotinskim vitezovima, o Dragoljubu Đorđevu, Željku Todoroviću, Ljubinki Stančulović, Marti Đurković, Petru Pitareviću, Danijeli Marković

U fokusu naših pratilaca našli su se i tekstovi o imenovanjima pomoćnika predsednika opštine, nove načelnice Opštinske uprave, energetskog menadžera, kao i izveštaji sa skupštinskih zasedanja.

Propratili smo, a i vi sa nama i negotinske festivale: Mokranjčeve dane, VEF, Gergina, ali i brojna kulturna dešavanja. Trudili smo se da koliko možemo budemo prisutni i u sportskom životu naših klubova, čije smo uspehe, takođe, beležili na stanicama NG portala.

Zahvaljujući vama beležimo konstantan porast broja poseta, a povećan je broj i posetilaca i broj otvorenih strana.

Trudićemo se da i u 2019. godini opravdamo vaše poverenje. Hvala vam što ste uz nas.