Naslovna Sport Nagrada Košarkaškog saveza Negotinki Mileni Trailović

Nagrada Košarkaškog saveza Negotinki Mileni Trailović

575
0

Košarkaški savez Srbije (KSS) doneo je odluku da za dosadašnji rad i zalaganje nagradi negotinsku košarkašicu Milenu Trailović, članicu Košarkaškog kluba “Hajduk Veljko”.

Milena Trailović; Foto: Dušan Mandić

Nagrada Mileni Trailović uručena je na prvom regionalnom treningu za najtalentovanije košarkašice južne i istočne Srbije, koji je ovog vikenda održan u Boru za takmičarke rođene od 2004. do 2006. godine.

Treningu je prisustvovalo 65 košarkašica iz klubova istočne i južne Srbije, među kojima i osam Negotinki, a sa izabrane sportistkinje radile su pod nadzorom glavnih koordinatora Košarkaškog saveza Srbije Dragana Ratkovića i Zorana Tira.

Čak osam negotinskih košarkašica prisustvovalo prvom regionalnom treningu; Foto: Dušan Mandić

Pored Milene Trailović, prvom regionalnom treningu prisustvovale su i negotinske košarkašice: Teodora Trkulja, Lola Majstorović, Elena Stingić, Mina Nikolić, Jelena Ćirković, Kristina Pavlović i Jelica Živković.

Negotinski trener Dušan Mandić, zajedno sa Zoranom Kostadinovićem održao je niz kvalitetnih treninga sa košarkašicama rođenim 2004. godine, dok su sa godištem 2005. radili Mladen Krstić i Vladica Ranđelović, a sa 2006. Dimitrije Stoiljković i Miodrag Glišić.