Naslovna Sport Na trening Pionirske reprezentacije Srbije pozvano pet negotinskih odbojkašica

Na trening Pionirske reprezentacije Srbije pozvano pet negotinskih odbojkašica

641
0

Pet negotinskih mladih odbojkašica, članica  OK “Hajduk Veljko”, pozvano je da učestvuje na testiranju trenerske komisije Odbojkaškog saveza Srbije koje će 10. novembra biti održano u Knjaževcu.

Odbojkaški savez Srbije organizuje izborni trening i merenja za žensku Pionirsku reprezentaciju Srbije na koji su pozvane i negotinske odbojkašice:  Miljana Mladenović, Tamara Pajić, Teodora Trokanović, Vanja Đorđević i Mila Frunzarelović.

“Sve igračice su iz sastava mlađih pionirki OK “Hajduk Veljko” i u godini na izmaku prisustvovale su kampovima u Sokobanji i i u Donjem Milanovcu. Za naš klub se sa pravom može reći da smo jedna velika porodica, a ovo pozivno pismo za testiranje naših odbojkašica je vredno pažnje pogotovu ako se uzme u obzir da sledeće godine proslavljamo 70 godina rada OK “Hajduk Veljko” Negotin”, kaže trener Zvezdan Trailović.

Okupljanje pionirki organizuje se sa ciljem da se stekne što bolji uvid u mogućnosti igračica, rođenih 2008. i mlađih.

Trening u Knjaževcu sa talentovanim mladim odbojkašicama iz ovog regiona obaviće Nemanja Zekić, prvi trener Pionirske reprezentacije Srbije u ženskoj konkurenciji, kao i Biljana Mihailovič, sportski direktor Odbojkaškog saveza Srbije.