Naslovna Politika Parlamentarni izbori 2020. Na Šapićevoj listi bez Negotinaca; za poslanike konkuriše šestoro Zaječaraca i Borana

Na Šapićevoj listi bez Negotinaca; za poslanike konkuriše šestoro Zaječaraca i Borana

622
0

Republička izborna komisija proglasila je listu “Aleksandar Šapić – Pobeda za Srbiju”. U trku za poslanička mesta uključilo se šestoro Borana i Zaječaraca.

Srpski patriotski savez (SPAS) Aleksandra Šapića na glasačkom listiću za predstojeće parlamentarne izbore 26. aprila naći će se na rednom broju 5.

Na Šapićevoj listi, međutim, nema kandidata za poslanike iz većine gradova i opština u Srbiji, a iz istočne Srbije su samo kandidati iz Bora i Zaječara.

Tako je Dragan Veličković (1965), diplomirani inženjer metalurgije iz Bora na 60. mestu liste, Miroslav Stevanović (1968), diplomirani ekonomista iz Zaječara na 73. mestu, Nevena Marković (1994), diplomirani menadžer iz Bora na 90. mestu liste, Tanja Stevanović (1970), ekonomista iz Zaječara na 104, Nevena Jovanović (1993), mašinski tehničar iz Zaječara na 110. a Marija Šutulović (1985), psiholog iz Bora na 119. mestu Šapićeve izborne liste.

SPAS će, istakao je Aleksandar Šapić, prekinuti predizborne aktivnosti zbog situacije sa korona virusom, kao i da će prekinuti promotivne aktivnosti na Fejsbuku.