Naslovna Društvo Na Okružnoj Književnoj olimpijadi uspešni negotinski i borski srednjoškolci

Na Okružnoj Književnoj olimpijadi uspešni negotinski i borski srednjoškolci

464
0

Negotinska gimnazija je ove subote bila domaćin okružne Književne olimpijade na kojoj su odlično znanje pokazali negotinski i borski srednjoškolci.

U kategoriji učenika prvog razreda prvo mesto osvojili su Tamara Milovanović, učenica Mašinsko – elektrotehničke škole u Boru sa maksimalnim brojem poena, kao i Uroš Krivović i Jovana Lekić, učenici Negotinske gimnazije. Drugu nagradu u ovoj kategoriji osvojili su: Jelisaveta Koruntanović , učenica Ekonomsko – trgovinske škole u Boru, Irina Maluckov iz Gimnazije „Bora Stanković“ u Boru i Andrijana Marić iz Negotinske gimnazije.

U kategoriji učenika drugog razreda, po broju poena, treću nagradu osvojila je Angelina Simonović iz borske Gimnazije „Bora Stanković“.

Milica Jevremović i Aleksa Paunović, učenici trećeg razreda Negotinske gimnazije osvojili su na Okružnoj Književnoj olimpijadi drugo mesto, dok je u kategoriji učenika četvrtog razreda drugu nagradu osvojio David Lapadatović, učenik Gimnazije „Bora Stanković“ u Boru.

Čestitke nagrađenim učenicima i njihovim mentorima: Mileni Ristić, Danijeli Rančić, Snežani Antonijević, Slađani Radosavljević Đošić, Slađanu Mihajloviću, Sandri Živković i Vesni Stanković.